top of page
#58.1 learning cycle-01 (1).jpg

Blended Learning & Social Learning

In RoutsLaeven trainingen verhoog je jouw competenties door het combineren van verschillende leervormen. We werken daarin met een combinatie van klassikale en online werkvormen, zowel synchroon (tegelijkertijd met elkaar) als asynchroon (zelf in te plannen). Naast onze eigen kennis en ervaring zorgen we ervoor dat de wijsheid van de groep volledig benut kan worden.

Blended Learning

Een combinatie van leren met en zonder digitale technologie, in een onderwijs setting én erbuiten, in de praktijk van alledag.

Social Learning

Een leerproces tussen mensen met een combinatie van formele training en informeel kennis delen.

Mensen leren het meeste van gedeelde ervaringen. Met elkaar dus. Je eigen inzichten blijven beter hangen. Maar juist ook de inzichten en ervaringen van anderen. In RoutsLaeven trainingen breng je situaties in uit je eigen werkpraktijk in een setting die informeel en veilig is. Op ons online leerplatform leren deelnemers elkaar al persoonlijk kennen voordat ze in dezelfde ruimte of in een webinar bijeenkomen. Er is discussie en wederzijdse feedback over kennis, nieuwe vaardigheden en praktische handvaten (tools) om het geleerde direct in de praktijk te brengen.

bottom of page