top of page
Hugo Crul Routslaeven

Hugo Crul

Toen ik in 1995 voor het eerst kennis maakte met de Harvard principes van onderhandelen voelde dat als thuis komen. Ik ben dol op complexe, lastige onderhandelingssituaties. Samen analyseren waar de crux zit, vandaaruit de strategie bepalen en vervolgens experimenteren hoe je het feitelijke gesprek voert, steeds met respect voor de ander èn jezelf. Empatisch, stevig èn creatief. 

  • Hugo Crul

Daarbij help ik je ontdekken dat subtiele nuances in woorden, toon en lichaamstaal vaak een confronterende spiegel zijn van je intenties. Dat maakt beter leren onderhandelen zo’n boeiende, levenslange reis. Je wordt er een prettiger mens van: voor anderen èn jezelf.

Hugo studeerde Geografie (Universiteit van Amsterdam) en Bedrijfskunde (Erasmus Universiteit en Northwestern University). Hij werkte in Sales, Account Management en Business Development voor Digital Equipment en kwam 25 jaar geleden in aanraking met het Harvard gedachtegoed van constructief onderhandelen. Dat voelde als thuiskomen. Hij sloot zich aan bij RoutsLaeven waarvoor hij vele mensen en bedrijven heeft bediend door middel van training, coaching en advies. Ook in de publieke sector staat Hugo verschillende organisaties en mensen bij, van medewerkers bij gemeenten en provincies tot ambtenaren die internationaal opereren.

bottom of page