top of page
RoutsLaeven

Over Ons

Wij versterken al 30 jaar het vermogen van professionals en organisaties om waarde te creëren en deze op een duurzame wijze te verdelen. Wij helpen met het ontwikkelen van stevige, empathische en creatieve onderhandelaars. Daarbij maken wij gebruik van de fundamenten van de Harvard aanpak. Lees meer over ons verhaal & team:

Ons Verhaal

Onze verhaal begint in 1986, toen John Routs & Joep Laeven de Harvard onderhandelingsprincipes naar Nederland brachten. ​In de loop der jaren hebben we dit gedachtegoed verder uitgebreid en samengevoegd met onze expertise op het gebied van “driving business performance through learning”.

We geloven dat de fundamenten van de Harvard aanpak iedereen kan helpen zich te ontwikkelen tot een stevige, empathische en creatieve onderhandelaar. We geloven dat onderhandelen in eerste instantie over waarde creatie gaat, en daarna pas over verdelen van waarde. Daar wordt de wereld beter van.

 

In programma’s voor individuele deelnemers ligt de eerste verantwoordelijkheid voor het leerproces wat ons betreft bij de deelnemer zelf. En daar spreken we je, indien nodig, op aan. Bij in-company initiatieven hebben we in de loop der jaren geleerd om te beginnen met het formuleren van een uitdagend business doel. Eerst het beoogde business resultaat scherp voor ogen en daarna pas de training, ingebed in een bredere aanpak. Dat is de essentie van onze Business Versnellers aanpak. Als je denkt aan het inkopen van een training kan dat even wennen zijn, want we dagen je uit om eerst naar het hele organisatiesysteem te kijken. Maar het uiteindelijke rendement/impact is gegarandeerd vele malen groter. Meer waarde, en sneller….

Ons Team

We zijn een divers team van ervaren professionals. Ieder heeft zijn eigen specifieke expertise, ervaring en aanpak. Door onze lange samenwerking zijn we goed op elkaar ingespeeld. We vullen we elkaar aan en kunnen samen een grote diversiteit aan projecten aanpakken. Samenwerken is voor ons ook leren. Ook wij raken nooit uitgeleerd, onze diversiteit is daarbij een rijke bron.

Ons team
Maureen Chester

Maureen Chester

Rolando Ranauro

Rolando Ranauro

Wilfried Dries

Wilfried Dries

0.jpeg

Chris Jansen

bottom of page