top of page
RoutsLaeven

Wat Ons Onderscheidt

Er zijn vele aanbieders van trainingen en cursussen onderhandelen en samenwerken. Wat maakt de RoutsLaeven aanpak uniek?

Wij gebruiken de Harvard methode van constructief onderhandelen

We baseren ons op het gezamenlijke onderzoeks-programma, het Program on Negotiation, van de universiteiten van Harvard, MIT en Tufts. Dit programma is al meer dan drie decennia toonaangevend.

Wij zijn zeer ervaren trainers mét praktijkervaring

 

Onze trainers zijn door de wol geverfde onderhandelaars die hun sporen verdiend hebben in het leiden van complexe projecten met vele stakeholders, variërend van sales tot conflict management en internationale diplomatie.

Wij richten ons op jouw vaardigheden

Doordat analyse en theorie grotendeels buiten de trainingsdagen om plaatsvinden creëren wij maximale ruimte om geleerde vaardigheden met elkaar te oefenen.

 

Wij spreken bewust van een training in plaats van cursus: je maakt zelf zeer actief onderdeel uit van het leerproces. Dat betekent heel veel oefenen zodat je nieuwe inzichten en vaardigheden gelijk in de praktijk kunt toepassen.  

Wij richten ons op jouw

praktijk

Action Learning, het oefenen met jouw eigen praktijksituaties, vormt een kerncomponent van de training. We richten ons op vaardigheden die jij direct kunt toepassen (online of direct "aan tafel") en meten het effect via een Toepassings & Resultaatmeting.

%235_edited.jpg

Wij overbruggen begrijpen en ervaren

 

Inzichten uit de theorie begrijpen is één ding; deze daadwerkelijk toepassen als het spannend wordt is iets heel anders. Wij richten onze trainingen zo in dat deelnemers constructief onderhandelen zowel begrijpen als ervaren. Dit doen we in de meerdaagse trainingen onder meer door een Aikido sessie.

Wij specialiseren ons

 

Wij zijn al 30 jaar hét buro voor advies, coaching en trainingen in onderhandelen en samenwerken in complexiteit. Die specialisatie betaald zich voor deelnemers uit in een training met meer diepgang. Onze meerdaagse klassikale trainingen zijn bewust opgedeeld in twee blokken zodat het geleerde in de tussenliggende periode toegepast kan worden. In het tweede blok worden kennis en vaardigheden verdiept d.m.v. coaching en van leren van elkaars casuïstiek. In onze online trainingen besteden we uitgebreid aandacht aan de impact dat het medium (telefoon, email, video) heeft op jou en je onderhandelingspartner(s). 

bottom of page