top of page

Business Versnellers

Op zoek naar een boost voor jezelf en je organisatie? Onze Business Versnellers-aanpak creëert in slechts enkele maanden tijd tastbare resultaten op een strategisch businessdoel dat jij zelf hebt vastgesteld. Meer omzet uit huidige klanten, een hogere hit-rate van offertes, een nieuwe propositie in de markt zetten, de marge op contracten en projecten verbeteren, klanttevredenheid versterken; het kan van alles zijn.

Business versnellers

Hoe doet de Business Versnellers aanpak dat?

De aanpak is gebaseerd op gerenommeerd onderzoek en bewijst zich keer op keer in de praktijk. In 90 tot 120 dagen boren we de verborgen capaciteit tot versnelling van je organisatie aan. Iedere organisatie beschikt over deze capaciteit en met de Business Versnellers creëren we de juiste omstandigheden waarin hij vrijkomt. Zo kunnen er resultaten gerealiseerd worden die normaal gesproken ondenkbaar zijn!

Hoe doet BV dat?
Business versnellers project

Hoe ziet de aanpak eruit?

Een Business Versnellers-project is maatwerk; we ontwerpen het samen met jou. We helpen je een doel te kiezen waarvan een stem in je achterhoofd zegt: hoe gaan we dat in hemelsnaam realiseren? Want zo spannend moet het zijn. Vervolgens vormen we teams die met het doel aan de slag gaan, en ontwerpen een scorebord waarop we al hun acties en (tussentijdse) resultaten nauwgezet volgen. Maar de teams presteren niet alleen. We dagen ze uit om te experimenteren, leerzame ervaringen te delen en de leeroogst van gemaakte fouten te verzilveren. Met een flinke dosis humor als verbindend element.

Training & Coaching

Het project bevat meestal ook enige training en coaching, afhankelijk van het te realiseren resultaat en competentieniveau van de deelnemers. We maken daarbij gebruik van onze bibliotheek aan trainingsmodules op het gebied van:

Persoonlijke effectiviteit, leiderschap en teamwork

Tenders en winnende offertes: managen van het tenderproces, structuur, inhoud en vormgeving van een overtuigende offerte

Business Development: marktanalyse en propositie-ontwikkeling

Accountplanning en - management

Acquisitie: zowel de strategie als tactiek en vaardigheden

Adviserend verkopen: grondhouding, systematiek en vaardigheden

Commerciële presentaties: structuur, inhoud en vormgeving

Onderhandelen, samenwerken in complexiteit en conflicthantering

BV Aanmelden
Business versnellers project

Aanmelding

Een Business Versnellers-project start met een oriënterend gesprek, waarin we samen met jou beoordelen of je situatie/uitdaging zich voor de aanpak leent. Soms blijkt het nodig om eerst een aantal dingen recht te zetten voordat we beginnen, en soms worden we wederzijds zo enthousiast dat we vrijwel direct van start gaan. Het gesprek levert in ieder geval altijd interessante inzichten op, dus maak vandaag nog een afspraak.

bottom of page