top of page
Werken bij RoutsLaeven

Werken Bij

Wij zijn al 30 jaar de onderhandelexperts van Nederland. Dat wapenfeit hebben we onder andere te danken aan onze fantastische teamleden. Wil je deel uitmaken van het RoutsLaeven team? Bekijk dan onze vacatures op deze pagina & neem contact op.

Vacatures

RoutsLaeven

Trainer / Adviseur / Coach

Voel jij je verbonden met onze missie en ons gedachtegoed? Wij zijn op zoek naar professionals die aantoonbare affiniteit hebben met ons vakgebied; zich (verder) willen ontwikkelen als adviseur, trainer, coach en geïnteresseerd zijn in toekomstig partnerschap bij een klein gerenommeerd bureau. Geïnteresseerd? Bekijk de volledige vacature.

RoutsLaeven

Business Developer

De behoefte naar vernieuwende services om professionals kennis van het onderhandelen bij te brengen groeit continu. Daarom zijn we op zoek naar een student / young professional om onze business verder uit te bouwen en te ondersteunen. Ben jij analytisch, creatief & communicatief vaardig? Vind je het leuk om op stategisch niveau na de denken over onze value proposities en (online) sales & marketing activiteiten? En wil je naast - of na - je studie goed bijverdienen en flexibiliteit behouden? Dan past deze positie perfect bij jou!

Open Sollicitatie

Passen bovenstaande vacature(s) niet bij jouw profiel? Geen probleem, want wij staan altijd klaar om talent te ontmoeten.

 

Denk je dat je goed bij ons team past of ons team aan kunt vullen met jouw ervaring en/of expertise? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of stuur een open sollicitatie in via info@routslaeven.nl. We nemen je gegeven dan op in onze database zodat we contact met je op kunnen nemen als er een vacature beschikbaar komt die aansluit bij jouw profiel.

Contactformulier

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

bottom of page