top of page
Coachen

Coachen

Wil je graag verder komen in je carrière, maar loop je ergens op vast? Of loopt er iets niet lekker in je team of organisatie? Maak dan gebruik van ons coachingsaanbod. Wij bieden zowel individuele trajecten, als team- en organisatiecoaching.

1 op 1 - Coaching

Tijdens 1 op 1-coaching ga je individueel aan de slag met praktische doelen, zoals omgaan met druk en conflicten, effectief (samen)werken, leren delegeren of je tactisch en strategisch inzicht verbeteren. Maar de echte uitdaging ligt meestal een laag dieper verscholen. Daarom is onze werkwijze tijdens een coachingstraject niet alleen maar praktisch. We onderzoeken samen ook dieperliggende patronen en overtuigingen, want daar is vaak de echte doorbraak te vinden.

Immunity to Change

Bij sommige uitdagingen sta je met één voet op de rem en met de ander op het gaspedaal. Je weet welk gedrag je eigenlijk zou moeten vertonen, maar de daadwerkelijke verandering inzetten is nog niet zo eenvoudig. Je blokkeert jezelf. Een specifieke aanpak die je daarbij kan helpen is Immunity to Change. Deze aanpak is gebaseerd op meer dan twintig jaar onderzoek naar adult development op Harvard University. De begeleidende coach, Cornelis Tanis, is door Harvard professoren Kegan en Lahey gecertificeerd in het Overcoming Immunity to Change-proces.

Als eerste stap maak je een diagnose van je psychologisch immuunsysteem: een geavanceerd zelfbeschermingssysteem dat je gedragsverandering blokkeert. Vervolgens leer je, door middel van een aantal opdrachten, op een veilige manier je voet van de rem te halen. Over een periode van 3 á 4 maanden ontwikkel je een nieuwe mindset; een meer complete manier van denken, voelen en handelen.

Immunity to Change

Teamcoaching

Naast 1 op 1-coaching kunnen we ook op team- of zelfs organisatieniveau helpen om de dieperliggende dynamiek zichtbaar te maken. We gebruiken fysieke opstellingen om te ontdekken welke onderstromen, diepere patronen en blokkades er spelen. Ook ontdekken we zo welke concrete stappen nodig zijn om tot doorbraken te komen. Wij werken hierbij samen met Guus Hustinx en Mieke Laarakkers, specialisten op dit terrein.

Onderhandelen - Training in onderhandelen - Onderhandeltechniek

bottom of page