Open

Inschrijvingen

Wij bieden diverse onderhandelingstrainingen aan via open inschrijving. Zo leer je niet alleen van je eigen praktijkverhalen, maar ook van die van je mede-trainees uit andere organisaties. Je hoort veel ideeën die je naar je eigen werksituatie kunt vertalen en doet nieuwe contacten op. Wij maken daarbij gebruik van de Harvard methode van onderhandelen.

Onderstaande trainingen zijn via open inschrijving te volgen:

Training Constructief Onderhandelen

Constructief Onderhandelen

Onze kerntraining die je in staat stelt om in allerlei onderhandelingssituaties je stevigheid en wendbaarheid te vergroten. Met behulp van onze beproefde onderhandelingsmethode ontwikkel je je tot een lenig onderhandelaar. Na deze training kun je onderhandelingen gestructureerd voorbereiden en onderhandelingstechnieken in de praktijk toepassen. 

NL_complexeprojecten_wit.png
Training Samenwerken in Complexe Prjecten

Samenwerken in Complexe Projecten

Een training die speciaal is toegesneden op de praktijk van de projectleider- en manager. Je leert hoe je met constructieve onderhandelingstechnieken solide samenwerkingsverbanden opbouwt en omgaat met de tactische en strategische kant van het werken met meerdere partijen.

Training Conflictmanagement

Conflictmanagement

In deze workshop passen we onze principes van constructief onderhandelen toe op conflicthantering: het voorkomen en omgaan met spanning, spelletjes, en patstellingen. Je krijgt inzicht in hoe mensen elkaar bewust en onbewust beïnvloeden. Daarnaast leer je via de principes van conflicthantering om met instemming van de andere partij(en) (weer) tot een constructieve voortgang te komen.

training onderhandeltechnieken

7 Principes in 7 Uur

In 7 uur maak je op een interactieve manier kennis met de principes van "Alles is Onderhandelen" en de onderhandelingstechnieken die daarbij horen. We verbinden de theorie met je eigen praktijksituaties zodat je ontdekt hoe je met een helder hoofd en een warm hart stevig op je benen kunt blijven als onderhandelaar. 

RoutsLaeven

Loosdrechtse Bos 21 A

1213 RH Hilversum

035 62 88 899

info@routslaeven.nl

Volg RoutsLaeven:

  • LinkedIn RoutsLaeven
  • Facebook RoutsLaeven
  • Twitter RoutsLaeven

Wij steunen:

Onderhandelen
Training in onderhandelen

© RoutsLaeven & Partners B.V.