top of page

Training Onderhandelen

Wij bieden diverse onderhandelingstrainingen aan via open inschrijving. Zo leer je niet alleen van je eigen praktijkverhalen, maar ook van die van je mede-trainees uit andere organisaties. Ook trainen wij groepen online; daarin besteden we specifiek aandacht aan de uitdagingen omtrent onderhandelen op afstand. Je hoort veel ideeën die je naar je eigen werksituatie kunt vertalen en doet nieuwe contacten op. Wij maken daarbij gebruik van de Harvard methode van onderhandelen.

Wij spreken bewust van een training in plaats van cursus: je maakt zelf zeer actief onderdeel uit van het leerproces. Dat betekent heel veel oefenen zodat je nieuwe inzichten en vaardigheden gelijk in de praktijk kunt toepassen.  

Maatwerkoplossingen op basis van de Harvard methode van onderhandelen

In een maatwerktraining werken we graag met kleine groepen van 6 à 9 deelnemers. Dat biedt ruimte voor individuele vragen en veel persoonlijke feedback. In een kleine groep kan niemand zich verstoppen. Het ontwerpen van de training begint met het specificeren van het gedrag en de onderhandelingsvaardigheden die vereist zijn om de businessdoelen van de deelnemers te realiseren. Vervolgens inventariseren we praktijkvoorbeelden, voeren intakegesprekken en lezen bezoekverslagen, accountplannen, offertes en meer. Zo leren we ieders werksituatie kennen en kunnen we in de training een brug slaan tussen theorie en praktijk. De training bestaat doorgaans uit 15% theorie en 85% praktijkoefeningen.

Wij vinden dat de primaire verantwoordelijkheid voor het leerproces bij de deelnemers zelf ligt. Daarom vragen we je voorafgaand aan de training persoonlijke leerdoelen te formuleren, vaak aan de hand van een vragenlijst, en die af te stemmen met je leidinggevende.

Wat Maakt

Onze

Trainingen Uniek?

Online Training

In onze online training Onderhandelen op Afstand leren we je de ins en outs van onderhandelen via verschillende media. Welke valkuilen moet je per email sowieso vermijden? Welke verborgen voordelen hebben berichten en appjes? Wat voor gevaren spelen er onbewust tijdens een video conferentie? En hoe kun je jezelf en je team beter voorbereiden? Op basis van de Harvard Methode van onderhandelen gaan we met je aan de slag in een digitale setting, zodat je het geleerde gelijk kunt toepassen.

Onderstaande trainingen zijn via open inschrijving te volgen:

Training Constructief Onderhandelen

Constructief Onderhandelen met de Harvard Methode

Onze kerntraining die je in staat stelt om in allerlei onderhandelingssituaties je stevigheid en wendbaarheid te vergroten. Met behulp van onze beproefde onderhandelingsmethode ontwikkel je je tot een lenig onderhandelaar. Na deze training kun je onderhandelingen gestructureerd voorbereiden en onderhandelingstechnieken in de praktijk toepassen. 

NL_complexeprojecten_wit.png
Training Samenwerken in Complexe Prjecten

Samenwerken in Complexe Projecten

Een training die speciaal is toegesneden op de praktijk van de projectleider- en manager. Je leert hoe je met constructieve onderhandelingstechnieken solide samenwerkingsverbanden opbouwt en omgaat met de tactische en strategische kant van het werken met meerdere partijen.

bottom of page