top of page
Geurt Jan de Heus Routslaeven

Geurt Jan de Heus

In een wereld die snel verandert, waar organisaties platter worden, netwerken ontstaan en we meer willen en moeten samenwerken lijkt het alsof we nieuwe business modellen en manieren samenwerken omarmen, maar ons gedrag daarmee nog niet in lijn is.

  • Geurt Jan de Heus

Vaak blijven we in een fight-flight mode terwijl de uitdaging is om stevig en wendbaar met elkaar aan tafel te blijven en een constructieve dialoog te voeren. Ik draag graag bij om dit met een helder hoofd, een warm hart en op een stevig fundament te kunnen doen. Zowel aan tafel als van de tafel af.

Geurt Jan is vaak de ‘trusted adviser’ die helpt vertrouwen weer op te bouwen en mensen aan elkaar te verbinden door constructieve dialogen te voeren. Zijn specialiteit is onderhandelingsvraagstukken in complexe omgevingen en hij heeft daarin duizenden mensen getraind/ gecoached of geadviseerd. Hij is de auteur van het boek Alles Is Onderhandelen. Na zijn arts-examen heeft hij ca. 8 jaar in de Farmaceutische industrie gewerkt in diverse managementfuncties. Sinds 1996 is hij verbonden aan RoutsLaeven. Hij heeft een breed pallet aan opdrachtgevers en onderwerpen bediend. Van FMCG en Retail, Ingenieursbureaus, aannemers, kennisinstituten tot en met verschillende overheidsinstanties. Geurt Jan is getrouwd en vader van 3 volwassen kinderen. Naast zijn werk is schilderen ook een grote passie.

bottom of page