top of page

7 Principes in 7 Uur

Onderhandelen is een kerncompetentie die je niet jong genoeg kunt leren. Tijdens het managen van projecten, in samenwerkingsverbanden, in het leidinggeven, in een complexe situatie tot goede besluiten komen: het zijn allemaal onderhandelingssituaties.

 

In deze training maak je kennis met de 7 principes van een succesvolle onderhandeling, gebaseerd op de Harvard methode. Een goede introductie als je nog niet bekend bent met de wereld van het onderhandelen.

Onderdelen van de training

Training in onderhandelen

Theorie

's Ochtends maak je kennis met de 7 principes via een interactieve presentatie.

Onderhandelen

Praktijkoefeningen

's Middags brengen we de theorie in de praktijk met uitdagende oefeningen en rollenspellen. Op deze manier raak je comfortabel met het toepassen van de principes.

Onderhandelingstechniek

Bewuste Toepassing

Na deze training ben je je bewust van het onderhandelings process & kun je de geleerde principes en vaardigheden in 'real-life' toepassen. Enkele weken na de training evalueer je zelf in hoeverre je gegroeid bent; wat jouw krachten zijn en waar je nog kunt verbeteren.

Wat kun je verwachten?

Je ontdekt hoe je met een helder hoofd, een warm hart, en stevig op je benen kunt blijven als onderhandelaar, ook als het complexer wordt, de belangen toenemen of er spelletjes gespeeld worden.

In zeven uur maak je kennis met de principes van "Alles is Onderhandelen". Op een interactieve manier worden de principes gepresenteerd, kun je ze verbinden aan je eigen praktijksituaties, en wordt er geoefend met eigen casuïstiek.

Stap voor stap nemen we je mee op je eigen ontdekkingsreis en ga je zien dat alles onderhandelen is. Van bewustwording naar handvatten en toepassing.

Onderhandelen

Wat levert het op?

Na iedere training peilen we de resultaten voor de deelnemers. Onze cursisten rapporteerden de volgende effecten:  

  • Deelnemers hebben een effectievere beïnvloedingskracht;

  • Ze weten hoe ze een onderhandeling systematisch en grondig kunnen voorbereiden;

  • Ze ervaren meer mogelijkheden om een onderhandeling te sturen;

  • Ze kunnen beter omgaan met lastige onderhandelaars, geven niet toe aan druk en weten hoe ze relationele spanningen kunnen herstellen;

  • Het is ze gelukt om tegenstellingen te overbruggen op basis van redelijkheid;

  • Ze zijn vaardiger in het gezamenlijk vinden van creatieve oplossingen.

Bij onze klanten leidde / leidt dit tot o.a. een hogere omzetgroei, verbetering van de marge, hogere klanttevredenheid, contractverleningen en erkenning van meerwerk.

Bij RoutsLaeven geven we je 100% tevredenheidsgarantie. Als je aan het eind van de training niet tevreden bent over de resultaten, betalen wij je investering terug.

Overzicht

Trainingsoverzicht

Kosten:

 

€ 495,-

 

excl. BTW

Arrangementskosten

Eerstvolgende trainingsdata

n.n.b.

Aantal dagen:

​Eén

Groepsgrootte:

6 - 15 deelnemers

Locatie:

"De Werkplaats",

Landgoed Zonnestraal te Hilversum

Aanmelden/Optie

Trainingsdata

Zet de volgende stap...

Word een gedreven onderhandelaar en schrijf je direct via het formulier voor een training.

Bíjna zeker van je zaak? Neem contact met ons op via het contactformulier. Indien mogelijk houden we de plek voor je vast zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Indien een aantal medewerkers of je team eenzelfde trainingsbehoefte heeft, dan zijn onze incompany trainingen of maatwerkoplossingen een goede optie. We bespreken graag de mogelijkheden & maken een vrijblijvende offerte aan zodat je een goed beeld krijgt van het totaalplaatje.

bottom of page